sâmbătă, 9 aprilie 2011



Aceasta este Biserica Ortodoxa Romana din Barateaz facut'a de mine in miniatura si va fi donata de Sfintele Pasti la Biserica...
       






                                      
                                      Aceasta este o lampa..ea este cu bec innautru'..si este inca in lucru..


























4 comentarii:

  1. Sunt superbe lucrarile tale, sper sa reusesti sa vinzi din ele.Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara.
    Vreau sa va felicit,doamna Schipor.Am vazut poza dumneavoastra din revista Reader's Digest si a trebuit sa intru pe adresa,sa vad ce ati creat.Minunat!Am ramas fara cuvinte,aveti maini binecuvantate,felicitari sincere!Va doresc sanatate multa,putere si fericire,sa puteti sa continuati asa multi multi ani de acum inainte.

    Adina Andrei,Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani,Multumesc ce te-ai uitat pe site si ai vazut toate lucarile mele.Ma numesc Cirebea Liliana din Timis si cei de la Reader`s au gresit numele meu in revista daca cauti pe net despre Cirebea Liliana Timis vei vedea mai multe reportaje despre mine si lucrarile mele.Astept raspuns de la tine....Multumesc!!


    Cirebea Liliana

    RăspundețiȘtergere
  4. v-am vazut in revista practic si iata ca v-am gasit pe net,tin sa va felicit pentru deosebitele lucrari,sunt minunate.si eu lucrez in timpul liber la diverse,iconite,obiecte crosetate,am un blog:handemademia15.blogspot.com acolo puteti vedea din lucrarile mele.va doresc sanatate si spor in ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere